Greet verzorgt schoonheidsbehandelingen voor vrouwen. Met haar persoonlijke aanpak geniet u in vertrouwen van sublieme behandelingen en producten.

Huidverzorging

De dagelijkse verzorging van uw huid als vrouw is een must voor een mooie en stralende huid op lange termijn. Met een professionele verzorging en de nodige persoonlijke aandacht stapt u vanzelf in een dagelijks ritueel van verzorging. Greet zet u met passend advies en de juiste behandeling op weg naar een gezonde huid! Uw skincoach helpt u om uw huid opnieuw vitaal en stralend te maken en te houden. De behandelingen zorgen voor een zijdezachte huid en de nodige stevigheid. Maak kennis met onze facials, huidverzorging, schoonheidsbehandelingen en de producten die zorgen voor een stralende huid. Contacteer ons vandaag nog!

Huidverzorging is erg belangrijk voor vrouwen om er stralend uit te zien. Een regelmatige verzorging van uw huid als vrouw heeft heel veel voordelen:

 • Een zijdezachte en gezonde huid zorgt ervoor dat u er jonger uitziet.
 • Een huid in balans spreekt tot de verbeelding.
 • De juiste producten zorgen voor verjonging en verbetering van de huid.

Voor de behandelingen maakt Greet gebruik van Nannic-producten. Zij adviseert u graag over deze producten: huidverzorgingsproducten voor een perfect gezonde en stralende huid. U zet de behandeling met deze producten gewoon thuis verder met deskundig advies van Greet. Ontdek onze producten!(Link to productpage)

Gelaats-en decolletéverzorgingen

Vita Skin (70 min - €75)
Wat is het? Een reinigende, verzorgende en vitaliserende behandeling die perfect kan afgestemd worden op uw type huid.

Reiniging, peeling, verwijderen van onzuiverheden, epilatie van wenkbrauwen en evt. bovenlip, massage van gelaat, hals en decolleté, masker, dagcrème.

Resultaat: Een gezonde, energieke uitstraling!

Magic Lift ( 75 min – € 89)
Wat is het? Bindweefselbehandeling met Japanse gezichtsmassage. Na de behandeling ziet de huid er fris en zichtbaar strakker uit.
                            
Reiniging, peeling, verwijderen van onzuiverheden, epilatie van wenkbrauwen en evt. bovenlip, Japanse massage van het gelaat, hals en decolleté, masker, dagcrème

Resultaat: Een natuurlijke facelift!

Een verjongingskuur voor het gelaat en een natuurlijke facelift. De nieuwste massagetechnieken die uw huid zichtbaar verbeteren.

Nannic Beautifying Energy (NBE)

Wetenschappelijk onderbouwd concept van Nannic voor huidverbetering, -versteviging en – verjonging met onmiddellijk zichtbaar en langdurig resultaat. Nannic realiseerde met de ontwikkeling van de NANNIC-PROF-NBE een revolutionaire doorbraak in de strijd tegen huidveroudering. Bij het Radiofrequentie NBE-concept wordt gebruik gemaakt van het NBE-toestel, hoog geconcentreerde actieve serums en een wel gedefinieerde behandelingswijze. Greet maakt u graag wegwijs in deze unieke formule voor huidverbetering, -versteviging en – verjonging!

Behandelingen voor het gelaat en lichaamsbehandelingen

NBE Donkere kringen onder de ogen ( 40 min - €60)
NBE Couperose ( 40min - €60)
NBE Acné ( 40 min - €60)
NBE Hyperpigmentatie (40 min - €60)

Verstevigende behandelingen

Lifting van het GELAAT ( 75 min - €95)

Reiniging met Nannic Facial Cleanser, Nannic Pore Treat Lotion, Nannic Willow Bark peeling masker, Nannic serums + toepassing NBE 3000 radio frequentie toestel, Nannic Alginaat masker.

Versteviging & Lifting van de BUSTE( 40 min - €60)

Versteviging van de BILLEN ( 40 min - €60)

Versteviging van de BILLEN en de ACHTERZIJDE BOVENBENEN  ( 50 min - €70)

BUIKversteviging (40 min - €60)

ARMENversteviging (40 min - €60)

Versteviging van de VOORZIJDE BOVENBENEN (50 min - €70)

Afnemende behandelingen

BILLEN Cellulitis (40 min - €60)

BUIK omtrek  (40 min - €60)

HEUPEN Cellulitis (40 min - €60)

ARMEN Volume ( 40 min - €60)

Afname van BOVENBENEN BINNENZIJDEN (50min - €70)

LYMFEDRAINAGE (30 min - €45) verwijderen van toxines, retentie van vocht in de weefsels wordt verminderd door een betere circulatie, relaxerende werking

Voor de behandelingen maakt Greet gebruik van Nannic-producten. U zet de behandeling met deze producten gewoon thuis verder met deskundig advies van Greet. Ontdek onze producten!

Massage

Greet is een professionele, goed opgeleide massagetherapeute en in haar massagepraktijk gaat het er “Zen” aan toe. Zij creëert een kalme en ontspanne sfeer, waar haar kwaliteiten, vaardigheden en persoonlijke aandacht zorgen voor een moment van pure verwennerij. Zoals ze zelf zegt: “Massage is voor mij een passionele kunst, waarbij techniek en intuïtie het verschil maakt! Kom het zelf eens ervaren, u komt herboren buiten.

Wat maakt of een massage geslaagd is of niet?

 • Mijn vaardigheden en mijn klantgerichtheid.
 • De massageruimte heeft een aangename temperatuur.
 • Goede massagetafel, schoon linnen en kwalitatieve massageolie.
 • U heeft gedoucht voor de behandeling. Hygiëne is een vereiste!
 • U geeft tijdens de massage aanwijzingen mocht dat nodig zijn (druk aanpassen, muziek stiller, enz...).

Verder maakt Greet u attent op de 3 P’s van massage:

 • persoonlijke aandacht wordt gegarandeerd
 • parking!
 • pure verwennerij

Bent u tevreden? Vertel het  dan door aan vrienden en familie. Dat is voor Greet de beste reclame!

De massagebehandelingen:

Total Body Treatment: peeling-pakking-aromabad-massage (120min-140€)

Bodypeeling en Bodypakking: peeling-pakking- aromabad (60min-75€)

Destress-massage of ontspanningsmassage (70min-75€)

Rug, nek & schoudersmassage (30min-35€)

Hot & Cold Stones massage (60min-75€): warme stenen bieden een extra diepe ontspanning en  kunnen verlichting brengen bij spierpijn. Ik werk ook met koude stenen. Ze hebben een verfrissende werking, gaan zwellingen tegen en zijn pijnstillend bij hoofdpijn en migraine.

Manuele lymfedrainage (70min-75€): is een erg subtiele massagemethode die gebruikmaakt van zeer zachte grepen en technieken. Lymfdrainage is een natuurlijk proces van ons lichaam dat onder invloed staat van ons vegetatief zenuwstelsel. Dit proces kan echter negatief beïnvloed worden door ziekte, trauma of stress. In deze gevallen kan het natuurlijk proces van de lymfedrainage manueel (met de handen) worden ondersteund.

Vunkuwa® Spa relaxatie massage

Vunkuwa is een unieke methodologie die van generatie op generatie werd doorgegeven en haar wortels heeft in authentieke traditie van Afrikaanse therapeutische massage. Deze oeroude Afrikaanse wijsheid verrijkt het inzicht in de werking en de essentie van ons lichaam. De combinatie van ademhaling, werken met de beenderstructuur en last but not least de bijzondere massagetechnieken geven u energie en tevens een diepe ontspanning.

Vunkuwa® Spa intensieve massage

Vunkuwa intensieve massage geeft jou een diepere ervaring door het toepassen van diep weefsel technieken waarbij blokkades heel effectief worden opgespoord. Vunkuwa biedt niet alleen een therapie voor de symptomen maar behandelt ook de onderliggende oorzaak voor dergelijke blokkades in het lichaam. We focussen op ademhaling, lichaamstemperatuur en huidsverkleuringen en op het bewust werken met de beenderstructuur en last but not least de bijzondere massagetechnieken. Deze massage kan pijnlijk zijn, maar de energie die u achteraf krijgt compenseert dit volledig.