Greet is de specialist in huidverzorging, huidverbetering en huidverjonging: exclusieve mannenverzorging met een passie voor massage.

Huidverzorging

Heeft u last van stress, donkere kringen rond de ogen, droge huid, een jetlag of vermoeidheid? U heeft niet de tijd om ’s ochtends uren in de badkamer door te brengen? U wilt er energiek uitzien bij elke gelegenheid? Greet geeft u passend advies voor een gezonde huid met een minimale inspanning! Uw skincoach geeft u adviezen om uw persoonlijkheid en succes een extra boost te geven. Maak kennis met onze facials en huidverzorging. Contacteer ons vandaag nog!

Huidverzorging is erg belangrijk voor mannen om er stralend uit te zien. Een basisverzorging van uw huid als man heeft heel veel voordelen:

 • Een gezonde huid zorgt dat u er jonger uitziet
 • Scheren zal gemakkelijker gaan en u zult minder snel ingegroeide haartjes of een geïrriteerde huid hebben
 • U ziet er aantrekkelijker uit als u een minder vette of droge huid hebt.

Een 4VOO-gelaatsbehandeling draagt bij tot een verzorgd, energiek en gezond voorkomen. Greet staat garant voor maximaal resultaat in een minimum van tijd en bovendien krijgt u bruikbare adviezen afgestemd op uw persoonlijke behoeften.

Ontdek de 4VOO-producten: van cleanser, moisturizer tot scrub, altijd een perfect gezonde en stralende huid. Ook voor scheren biedt Greet u met de 4VOO-producten een ideale verzorging voor de mannenhuid.
Maak kennis met onze producten!

De behandelingen voor het gelaat:

Power boost treatment (15 min - € 25)
Wat is het? Een korte behandeling van 15 min en u voelt zich aantrekkelijker dan ooit. En wie succes uitstraalt, krijgt het!

Resultaat: Een stralende, natuurlijke teint. Tekenen van vermoeidheid, jet-lag … zijn onmiddellijk verdwenen. De huid ziet er gezond en energiek uit.

Business treatment ( 30 min - € 45)
Wat is het? Reinigende, verzorgende en vitaliserende behandeling.
                            
Reiniging, scrub, zwarte puntjes verwijderen, wenkbrauwen bijwerken, gelaatsmassage, masker, ooggel en moisturizer of anti-aging crème

Resultaat: Een succesvolle en frisse look. Tekenen van vermoeidheid zijn verdwenen en u heeft een gezonde stralende huid.

Wellness treatment (60 min – € 75)
Wat is het? Een verjongingskuur voor het gelaat en een natuurlijke facelift. De nieuwste massagetechnieken die uw huid zichtbaar verbeteren.

Reiniging, scrub, zwarte puntjes verwijderen, wenkbrauwen bijwerken, nek-schouders  massage, gelaatsmassage en hoofdhuid-massage, energiemasker, ooggel en moisturizer of anti-aging crème.

Resultaat: Een frisse gezonde uitstraling. Innovatie, wetenschap en kwaliteit exclusief voor de man.

Greet adviseert u graag over de 4VOO-producten: van cleanser, moisturizer tot scrub, altijd een perfect gezonde en stralende huid.
Ontdek onze producten!

Massage

Greet is een professionele, goed opgeleide massagetherapeute en in haar massagepraktijk gaat het er “Zen” aan toe. Zij creëert een kalme en ontspanne sfeer, waar haar kwaliteiten, vaardigheden en persoonlijke aandacht zorgen voor een moment van pure verwennerij. Zoals ze zelf zegt: “Massage is voor mij een passionele kunst, waarbij techniek en intuïtie het verschil maakt! Kom het zelf eens ervaren, u komt herboren buiten.

Wat maakt of een massage geslaagd is of niet?

 • Mijn vaardigheden en mijn klantgerichtheid.
 • De massageruimte heeft een aangename temperatuur.
 • Goede massagetafel, schoon linnen en kwalitatieve massageolie.
 • U heeft gedoucht voor de behandeling. Hygiëne is een vereiste!
 • U geeft tijdens de massage aanwijzingen mocht dat nodig zijn (druk aanpassen, muziek stiller, enz...).

Verder maakt Greet u attent op de 3 P’s van massage:

 • persoonlijke aandacht wordt gegarandeerd
 • parking!
 • pure verwennerij

Bent u tevreden? Vertel het  dan door aan vrienden en familie. Dat is voor Greet de beste reclame!

De massagebehandelingen:

Total Body Treatment: peeling-pakking-aromabad-massage (120min-140€)

Bodypeeling en Bodypakking: peeling-pakking- aromabad (60min-75€)

Destress-massage of ontspanningsmassage (70min-75€)

Rug, nek & schoudersmassage (30min-35€)

Hot & Cold Stones massage (60min-75€): warme stenen bieden een extra diepe ontspanning en  kunnen verlichting brengen bij spierpijn. Ik werk ook met koude stenen. Ze hebben een verfrissende werking, gaan zwellingen tegen en zijn pijnstillend bij hoofdpijn en migraine.

Manuele lymfedrainage (70min-75€): is een erg subtiele massagemethode die gebruikmaakt van zeer zachte grepen en technieken. Lymfdrainage is een natuurlijk proces van ons lichaam dat onder invloed staat van ons vegetatief zenuwstelsel. Dit proces kan echter negatief beïnvloed worden door ziekte, trauma of stress. In deze gevallen kan het natuurlijk proces van de lymfedrainage manueel (met de handen) worden ondersteund.

Vunkuwa® Spa relaxatie massage

Vunkuwa is een unieke methodologie die van generatie op generatie werd doorgegeven en haar wortels heeft in authentieke traditie van Afrikaanse therapeutische massage. Deze oeroude Afrikaanse wijsheid verrijkt het inzicht in de werking en de essentie van ons lichaam. De combinatie van ademhaling, werken met de beenderstructuur en last but not least de bijzondere massagetechnieken geven u energie en tevens een diepe ontspanning.

Vunkuwa® Spa intensieve massage

Vunkuwa intensieve massage geeft jou een diepere ervaring door het toepassen van diep weefsel technieken waarbij blokkades heel effectief worden opgespoord. Vunkuwa biedt niet alleen een therapie voor de symptomen maar behandelt ook de onderliggende oorzaak voor dergelijke blokkades in het lichaam. We focussen op ademhaling, lichaamstemperatuur en huidsverkleuringen en op het bewust werken met de beenderstructuur en last but not least de bijzondere massagetechnieken. Deze massage kan pijnlijk zijn, maar de energie die u achteraf krijgt compenseert dit volledig.